falske Ugg støvler truer en mode comeback

falske Ugg støvler støvlerne – det meget skælvede fåreskindfodtøj, der hjalp med at definere noughties-stil – truer med at komme tilbage i mode, hvis Vogue-magasinet, Paris-catwalks og trend-setting berømtheder skal troes.

«Rihanna og Sienna [Miller] fører falske Ugg støvler boot-genoplivningen», erklærede Vogue i denne uge, efter at to af de mest indflydelsesrige figurer i mode blev set i beige støvler. Cara Delevingne, Jennifer Lopez og Heidi Klum er også for nylig set sportslige et par, og skuespilleren Anna Faris havde Uggs til at officiere et bryllup tidligere i denne måned.


Køb mænds Ugg-stil støvler poppede også op i Paris mænds mode uge i sidste uge, i deres mest edgy inkarnationer endnu. På Californien-baserede Y / Project var de elefantiske og lårhøje; iført dem var som «lægge dine lår i smør», sagde fodtøj mærke designer, glenn martens. De var også stjerne af showet på indflydelsesrige japanske luksusmærke Sacai, hvor de kom i grå eller kamel versioner med tilføjelsen af ​​en tyk strikket rød og hvid overdel.


Uggs historie er meget omstridt. Udtrykket «ugg» er et generisk ord for tøfler i Australien, og falske Ugg støvler-mærket blev lanceret i Californien i 1978. Deres modeblomstrende startede i 2000, da de blev godkendt af Oprah Winfrey, og de fik et yderligere boost i Storbritannien i 2004, da Sienna Miller havde et nedskåret kastanjebrunt par til Glastonbury. I Australien og USA repræsenterer Uggs en afslappet, surfer-stil livsstil, der appellerede til off-duty berømtheder som Jennifer Aniston og Sarah Jessica Parker, som ofte var i gang med at bære dem i Los Angeles med en latte i hånden.


I de senere år er deres mode legitimationsoplysninger faldet, selv om de pop op nogle gange: i 2012 blev Kate Moss fotograferet iført sin mid-calf black pair, mens hun gik på hunden, og Vogue gik forud for sin nuværende advokat tilbage i 2015, da den spurgte: «Isn er det på tide, at vi omfavnede vores skæmmeste modefornøjelse? «Sidste år samarbejdede vi med Jeremy Scott – hvor falske Ugg støvler var dekoreret med flammeudskrifter eller krydret med juveler – og den britiske label Preen pikede modpakkens interesse igen.
Ikke alle vil hilse deres retur med glæde. I 2010 udtrykte chefen for British College of Osteopathic Medicine, Dr. Ian Drysdale, bekymring over manglen på støtte, Køb mænds Ugg-stil støvler-stil støvler giver, siger de kunne føre til ankel-, hofte- og rygproblemer. «Bare fordi noget bliver en trend eller moderigtigt betyder det ikke, det er godt eller rigtigt,» sagde han.


Emma McConnachie, en podiatrist fra College of Podiatry, har en mere lunken visning. «Jeg vil ikke udelukke falske Ugg støvler specifikt som et mærke, da der er mange lignende stilarter af fodtøj på markedet. High-end mærkerne er ofte lidt bedre fremstillet og har mere forstærkning i hælen, men mange billigere mærker tilbyder slet ingen eller slet ingen støtte. «Som for at bære dem på catwalken tilføjede hun:» Jeg vil altid anbefale at bære fodtøj det passer til dine fodbehov og den aktivitet, du laver. »
Køb mænds Ugg-stil støvler seneste samarbejde med catwalk mærker er en del af en strategi for at drive salg, dels på nye internationale markeder. Idéen om at støvlerne er – at bruge pejorative termen – «basic», «er en meget nordamerikansk opfattelse, i ingen anden region er dette forståelsen af ​​Ugg-mærket», Andrea O’Donnell, præsident for mode livsstil mærker for falske Ugg støvler holdingselskab Deckers Brands, fortalte for nylig handel publikation WWD.
For O’Donnell, selvfølgelig, er Ugg støvler altid på trend. Hun beskriver dem som «et af de ikoner, der er lidt grimme-kølige – men jeg synes det er en meget speciel ting». I en tid, hvor modemærker som Balenciaga og Vetements har gjort forsæt grimme, akavetøj stilens højde og andre grimme sko mærker Crocs og Birkenstocks har haft deres seneste øjeblikke på catwalken, kan hun have et point.we har en lille tjeneste at spørge. Flere mennesker læser Guardian end nogensinde, men reklameindtægter på tværs af medierne falder hurtigt. Og i modsætning til mange nyhedsorganisationer har vi ikke lagt en paywall – vi vil holde vores journalistik så åben som muligt. Så du kan se hvorfor vi skal bede om din hjælp. Formyndarens uafhængige undersøgelsesjournalistik tager meget tid, penge og hårdt arbejde at producere. Men det gør vi, fordi vi mener, at vores perspektiv er vigtige – fordi det måske også er dit perspektiv.

Vagten er redaktionelt uafhængig, hvilket betyder at vi sætter vores egen dagsorden. Vores journalistik er fri for kommerciel bias og ikke påvirket af milliardærsejere, politikere eller aktionærer. Ingen redigerer vores editor. Ingen styrer vores mening. Dette er vigtigt, fordi det giver os mulighed for at give stemme til de stemmeløse, udfordre de magtfulde og holde dem til konto. Det er det der gør os anderledes for så mange andre i medierne, på et tidspunkt, hvor faktisk, ærlig rapportering er kritisk.

Legg igjen en kommentar